Zajednička sednica Skupštine, Upravnog odbora i Nadzornog odbora

22. Decembar 2016.

Zajednička sednica Skupštine, Upravnog odbora i Nadzornog odbora RPK Užice održana je 21.decembra 2016.godine u Regionalnoj privrednioj komori u Užicu uz prisustvo velikog broja privrednika članova ovih organa.

446

Na sednici je usvojen Izveštaj o radu RPK Užice za period I-XI 2016.godine.Razmatran je i usvojen Finansijski izveštaj Komore u periodu I-XI 2016. godine.

Predsednik RPK Užice Rade Ljubojević obavestio je prisutne o realizaciji odluka ovih organa o pristupanju PK Srbije i o formiranju Regionalne privredne komore Zlatiborskog upravnog okruga u sklopu Privredne komore Srbije.
Time je po ugovoru o pripajanju Privrednoj komori Srbije prestaje dosadašnji način funkcionisanja ove privredne komore počev od 1.januara 2017. godine.

Ovom prilikom date su i brojne informacije o načinu budućeg funkcionisanja jedinstvenog komorskog sistema prema novom Zakonu o privrednim komorama, koji je u sastavu Privredne komore Srbije okupio 17 regionalnih privrednih komora iz cele Srbije.

Privrednici regiona su ovom prilikom izneli da očekuju od modernizacije komorskog sistema da privreda ovog regiona dobije još bolji i efikasniji servis prema meri i potrebama članica privredne komore .

2018 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage