Vesti - Savetovanja

Održan stručni skup o aktuelnostima u oblasti energetske efikasnosti i energetskog menadžmenta

sala

06. Mart 2017.

Privredna komora Srbije RPK Zlatiborskog upravnog okruga u saradnji sa SGS Beograd u petak 3.marta 2017.godine, održala je informativno stručni skup na temu: Aktuelnosti u oblasti energetske efikasnosti i u sistemu energetskog menadžmenta. (...)

U Regionalnoj privrednoj komori u Užicu održana obuka za razvoj start up kompanija u sektoru organske proizvodnje

radionica

02. Novembar 2016.

U saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Nacionalnom asocijacijom za razvoj organske poljoprivrede-Serbia Organica, pod pokroviteljstvom Nemačke vladine organizacije za medjunarodnu saradnju –GIZ-a u Regionalnoj privrednoj komori Užice je uspešno održana šestodnevna obuka na temu “Razvoj start up kompanija u uslužnoj delatnosti u sektoru organske proizvodnje“. (...)

Proširena sednica Grupacije za proizvodnju, preradu i promet voća i povrća, šumskih plodova i voćnog sadnog materijala

predavac

28. Oktobar 2016.

Udruženje za biljnu proizvodnju Privredne komore Srbije i Odbor za poljoprivredu, prehrambenu industriju, šumarstvo i preradu drveta Regionalne privredne komore Užice, organizovali su 28.oktobra 2016.godine proširenu sednicu Grupacije za proizvodnju, preradu i promet voća i povrća, šumskih plodova i voćnog sadnog materijala. (...)

Podrška razvoju organske poljoprivrede u Regionalnoj privrednoj komori Užice

skup

31. Avgust 2016.

Regionalna privredna komora Užice u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Nemačkom organizacijim za međunarodnu saradnju (GIZ) organizovala je 30.08.2016. godine sastanak pod nazivom “Podrška razvoju organske poljoprivrede”. (...)

Revizija lokalnog plana upravljanja otpadom

otpad

24. Jul 2015.

Odeljenje za zaštitu životne sredine i održivi razvoj Grada Užica u cilju izrade revizije lokalnog plana upravljanja otpadom, 22. i 23. jula organizovalo je radionicu na temu: “Primarna selekcija otpada u Užicu“. Cilj održavanja radionice je da se definišu ključni uslovi izvodljivosti i održivosti sistema za primarnu selekciju otpada u Gradu. (...)

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage