Edukativna radionica o internet trgovini – "Da posao klikne" održaće se 14. decembra 2017. godine u RPK u Užicu

30. Novembar 2017.

Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija uz podršku kompanije DHL International Beograd organizuje edukativnu radionicu o internet trgovini „Da posao klikne“, 14. decembra 2017. godine u RPK Zlatiborskog upravnog okruga. Radionica će se održati u Užicu u velikoj sali Regionalne privredne komore, sa početkom u 12 časova.
Edukativna radionica„Da posao klikne“ pružiće odgovore na pitanja kako pokrenuti onlajn poslovanje u Srbiji, ko su logistički partneri u lancu i na koji način se predstaviti tržištu.

Svi učesnici radionice imaće mogućnost da na jednom mestu steknu znanja o navikama i očekivanjima potrošača na internetu, Zakonu o poštanskim uslugama, korišćenju kartica prilikom plaćanja, povezivanju PayPal naloga sa bankarskim računom, prekograničnoj trgovini, inovacijama i promociji prodaje na olajn kanalima i društvenim mrežama.

U organizaciji i realizaciji ove edukativne radionice učestvuju predstavnici:

• Privredne komore Srbije
• Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija
• Banca Intesa
• Mikroelektronika
• Vladimir Stanković – DedaBor, bloger
• Moderator radionice je Zoran Stanojević, urednik i novinar RTS-a
Potvrda učešća je obavezna. Učešće je potrebno potvrditi do 13. decembra 2017. godine putem imejla mirjana.krdzic@pks.rs

Kontakt:
Mirjana Krdžić
T: 031/512 277
M 064/64 04 018
E: mirjana.krdzic@pks.rs

2017 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage