RPK Užice dobila priznanje Srpske asocijacije menadžera

17. Novembar 2016.

Regionalnoj privrednoj komori Užice je na prigodnoj svečanosti 16.11.2016. godine uručeno priznanje Srpske asocijacije menadžera za poseban doprinos u podsticanju preduzetništva u oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije.
440
Regionalna privredna komora Užice je 20.maja 2016.godine u saradnji sa Srpskom asocijacijom menadžera, DNA communication i Američkom agencijom za međunarodni razvoj organizovala VII regionalni Sajam preduzetništva u Užicu.

Projekat Šansa za novi početak je dobio podršku Privredne komore Srbije, Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i brojnih lokalnih partnera. Posetioci sajma imali su mogućnost da dobiju značajne informacije o 200 preduzetničkih inicijativa razvijanih na osnovu specifičnosti različitih regiona, svrstanih prema delatnosti na proizvodnju, usluge, trgovinu i poljoprivredu, kao i prema i visini investicije.

439

Projekat Šansa za novi početak ima za cilj da ohrabri ljude da se bave preduzetništvom i podstakne ih da, koristeći svoje znanje i resurse pokrenu sopstveni preduzetnički biznis.

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage