Vesti - Privreda

Medjunarodna priznanja Užičkim privrednicima

nagradjeni

21. Jul 2015.

Direkcija agencije za izbor najmenadžera BIH, jugoistočne i srednje Evrope dodelila je generalnom direktoru Impol Sevala Ninku Tešiću prestižno priznanje - Najmenadžer decenije, a u kategoriji najmenadžer i najkompanija godine priznanje je dodeljeno generalnom direktoru Prvog partizana Dobrosavu Andriću. (...)

Otvorene carinske kvote Evropske Unije za ribu i proizvode od ribe

kvote

01. Jul 2015.

Usvajanjem Uredbe Evropske Komisije 19. maja 2015. godine otvorene su carinske kvote EU za ribu i proizvode od ribe iz Republike Srbije (...)

Podrška srpskoj poljoprivredi od strane poljske države

22. Jun 2015.

Na seminaru „ Poljska iskustva u procesu integracije sa EU u oblasti poljoprivrede” koji je održan 17, juna u PKS istaknuto je da je Sektor poljoprivrede jedan od najvećih izazova. 50 % propisa EU čine propisi iz ovog sektora. Priključenjem Srbije Evropskoj Uniji poljoprivrednici bi ostvarili značajnu korist, izjavio je Miletić potpredsednik Privredne Komore Srbije (...)

Održana javna rasprava

Javna rasprava o tekstu Nacrta zakona o pretvaranju prava korišćenja u pravo svojine na građevinskom zemljištu uz naknadu

15. Jun 2015.

U Regionalnoj privrednoj komori Užice, 12. juna 2015. godine je održana Javna rasprava o tekstu Nacrta zakona o pretvaranju prava korišćenja u pravo svojine na građevinskom zemljištu uz naknadu (...)

Ministar privrede Željko Sertić posetio užički region

28. April 2015.

Na poziv privrednika i predsednika Regionalne privredne komore Užice Dragoslava Nikolića dana 28. aprila 2015. godine ministar privrede Željko Sertić sa delegacijom ministarstva posetio je užički region.
U delegaciji pored ministra privrede bili su Miloš Petrović državni sekretar ministarstva, Biljana Žarković pomoćnik ministra,Marko Obradović posebni savetnik ministrai Vesna Kopanja savetnik, Dragan Ugričić direktor Centra za privatizaciju, Dejan Vukotić direktor AOFI i Slađana Backović direktor Fonda za razvoj. (...)

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage