Vesti - Privreda

Velike mogućnosti za saradnju privrednika Zlatiborskog i Istočnokazahstanskog regiona

rade

07. Septembar 2017.

Predstavnici Zlatiborskog okruga i Istočnokazahstanskog regiona potpisali su u Užicu Sporazum o saradnji u oblasti trgovine, privrede, nauke, tehnologije i humanitarnih aktivnosti. (...)

U Privrednoj komori Srbije održan stručni skup na temu “Značaj javnih nabavki u kreiranju poslovnog ambijenta“

09. Decembar 2016.

U Privrednoj komori Srbije u saradnji sa Upravom za javne nabavke, Komisijom za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki i Komisijom za zaštitu konkurencije, 07.decembra 2016. godine održan je stručni skup na temu “Značaj javnih nabavki u kreiranju poslovnog ambijenta“. (...)

Uredba o utvrđivanju Programa inovacione delatnosti za 2016.godinu

24. Oktobar 2016.

Vlada Republike Srbije je na osnovu Zakona o inovacionoj delatnosti donela uredbu o utvrđivanju Programa inovacione delatnosti za 2016.godinu. (Službeni glasnik RS br.80/2016) (...)

Fond za inovacionu delatnost objavio Javni poziv za Program saradnje nauke i privrede

nauka

29. Jun 2016.

Fond za inovacionu delatnost sprovodi Program za saradnju nauke i privrede, koji se finansira od strane Evropske unije. Svrha Programa je podsticanje saradnje između privatnih preduzeća i javnih naučnoistraživačkih organizacija u Srbiji, kako bi se kroz zajedničke razvojne projekte stvorili inovativni proizvodi, usluge i tehnologije sa tržišnom primenom. (...)

Ministarstvo privrede raspisalo Javni poziv mailm preduzećima za podršku u nabavci opreme

06. Jun 2016.

Na osnovu člana 8. Zakona o budžetu Republike Srbije za 2016. godinu („Službeni glasnik RS”, broj 103/2015) i Uredbe o utvrđivanju Programa podrške malim preduzećima za nabavku opreme u 2016. godini („Službeni glasnik RS“, broj 31/2016) Ministarstvo privrede raspisalo je Javni poziv za dodelu bespovratne pomoći kroz Program podrške malim preduzećima za nabavku opreme, 31. maja 2016. godine. (...)

2017 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage