Vesti - Prezentacije

U okviru Tempus projekta održana radionica - Unapredjenje usluga u zdravstvenom turizmu Ivanjice

rad

18. Mart 2016.

U organizaciji Regionalne privrdne komore Užice, Visoke poslove škole strukovnih studija Užice, Fakulteta za hotelijerstvo i turizam iz Vrnjačke Banje i Visoke poslovne škole strukovnih studija Leskovac a u partnerstvu sa Turističkom organizacijom opštine Ivanjica, u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju „Ivanjica“, u četvrtak, 17.marta 2016. održana je obuka i radionica na temu:„Unapredjenje kvaliteta usluga u zdravstvenom turizmu Ivanjice” (...)

U Regionalnoj privrednij komori Užice održan skup o podsticajnim sredstvima u oblasti agrarnog sektora za 2016.godinu i aktuelnim problemima u izvozu

skup3

19. Februar 2016.

Regionalna privredna komora Užice u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine i Privrednom komorom Srbije organizovala je stručni skup 18. februara 2016. godine na temu podsticajnih sredstava u oblasti agrarnog sektora za 2016.godinu i o aktuelnim problemima u izvozu srpske maline. (...)

U KOMORI UŽICE ODRŽANA JE RADIONICA O PRIPREMI ZAVRŠNOG RAČUNA ZA PRIVATNI SEKTOR

prezentacija

03. Februar 2016.

29. januara 2016. godine u Regionalnoj privrednoj komori Užice, u saradnji sa Valor Akademijom, a uz podršku USAID projekta za bolje uslove poslovanja, održana je radionica Priprema završnog računa za privatni sektor. (...)

Razvoj preduzetništva, efikasnije poslovanje i jačanje konkurentnosti

sala

28. Oktobar 2015.

U sredu 28. oktobra 2015. godine, u Regionalnoj privrednoj komori Užice održana je edukacija “Razvoj preduzetništva, efikasnije poslovanje i jačanje konkurentnosti“. (...)

Prezentacija zakona o inspekcijskom nadzoru

prezentacija

24. Septembar 2015.

U Regionalnoj privrednoj komori Užice 23. septembra 2015. godine održana je prezentacija Zakona o inspekcijskom nadzoru. RPK Užice je organizovala prezentaciju u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i koordinacionom komisijom za inspekcijski nadzor. (...)

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage