Vesti - Prezentacije

Karavan omladinskog preduzetništva posetio je Prijepolje

skup

08. Septembar 2016.

„Karavan omladinskog preduzetništva – Privredni forum mladih 2016“ održan je 06. septembra 2016. godine u Domu kulture u Prijepolju. Karavan je organizovan u saradnji Privredne komore Srbije, Regionalne privredne komore Užice i Privrednog foruma mladih, a uz podršku Ministarstva privrede Republike Srbije i Razvojne agencije Srbije. (...)

Održana prezentacija o Carinskoj tarifi za 2016. godinu

sala

24. Jun 2016.

24. juna 2016. godine u Regionalnoj privrednoj komori Užice za privrednike koji posluju na području ove komore održana je prezentacija na temu novine u primeni Carinske tarife za 2016. godinu i promena ostalih propisa u vezi sa Carinskom tarifom sa aktuelnom primenom PEM konvencije. (...)

Održana promocija novog Pravilnika o posebnim uslovima higijene sitnog voća u svežem i smrznutom stanju u fazi proizvodnje, prerade i prometa

voce

08. Jun 2016.

U Regionalnoj privrednoj komori Užice danas 08. juna 2016. godine, održana je promocija novog Pravilnika o posebnim uslovima higijene sitnog voća u svežem i smrznutom stanju u fazi proizvodnje, prerade i prometa koji je stupio na snagu 02. juna 2016. godine. (...)

Radionica „Državna pomoć u Republici Srbiji“ u RPK Užice

24. Maj 2016.

U saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Odeljenjem za kontrolu državne pomoći Ministarstva finansija Vlade Republike Srbije, Regionalna privredna komora Užice organizuje radionicu „Državna pomoć u Republici Srbiji“.Radionica će biti organizovana u četvrtak 26. maja 2016. godine, u velikoj sali Regionalne privredne komore Užice sa početkom u 12 časova. (...)

U Regionalnoj privrednoj komori Užice održana radionica -Podrška razvoju ženskog preduzetništva

zene

13. Maj 2016.

U saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Udruženjem poslovnih žena Srbije, Fondom za razvoj Republike Srbije, Razvojnom agencijom Srbije i uz podršku kompanije DHL International Beograd, u Regionalnoj privrednoj komori Užice održana je radionica Podrška razvoju ženskog preduzetništva, 12, maja 2016. godine. (...)

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage