Vesti - Prezentacije

Održana prezentacija o Carinskoj tarifi za 2016. godinu

sala

24. Jun 2016.

24. juna 2016. godine u Regionalnoj privrednoj komori Užice za privrednike koji posluju na području ove komore održana je prezentacija na temu novine u primeni Carinske tarife za 2016. godinu i promena ostalih propisa u vezi sa Carinskom tarifom sa aktuelnom primenom PEM konvencije. (...)

Održana promocija novog Pravilnika o posebnim uslovima higijene sitnog voća u svežem i smrznutom stanju u fazi proizvodnje, prerade i prometa

voce

08. Jun 2016.

U Regionalnoj privrednoj komori Užice danas 08. juna 2016. godine, održana je promocija novog Pravilnika o posebnim uslovima higijene sitnog voća u svežem i smrznutom stanju u fazi proizvodnje, prerade i prometa koji je stupio na snagu 02. juna 2016. godine. (...)

Radionica „Državna pomoć u Republici Srbiji“ u RPK Užice

24. Maj 2016.

U saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Odeljenjem za kontrolu državne pomoći Ministarstva finansija Vlade Republike Srbije, Regionalna privredna komora Užice organizuje radionicu „Državna pomoć u Republici Srbiji“.Radionica će biti organizovana u četvrtak 26. maja 2016. godine, u velikoj sali Regionalne privredne komore Užice sa početkom u 12 časova. (...)

U Regionalnoj privrednoj komori Užice održana radionica -Podrška razvoju ženskog preduzetništva

zene

13. Maj 2016.

U saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Udruženjem poslovnih žena Srbije, Fondom za razvoj Republike Srbije, Razvojnom agencijom Srbije i uz podršku kompanije DHL International Beograd, u Regionalnoj privrednoj komori Užice održana je radionica Podrška razvoju ženskog preduzetništva, 12, maja 2016. godine. (...)

U okviru Tempus projekta održana radionica - Unapredjenje usluga u zdravstvenom turizmu Ivanjice

rad

18. Mart 2016.

U organizaciji Regionalne privrdne komore Užice, Visoke poslove škole strukovnih studija Užice, Fakulteta za hotelijerstvo i turizam iz Vrnjačke Banje i Visoke poslovne škole strukovnih studija Leskovac a u partnerstvu sa Turističkom organizacijom opštine Ivanjica, u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju „Ivanjica“, u četvrtak, 17.marta 2016. održana je obuka i radionica na temu:„Unapredjenje kvaliteta usluga u zdravstvenom turizmu Ivanjice” (...)

2018 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage