Vesti - Prezentacije

Obuka za praktičan rad na Portalu Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja

08. Decembar 2016.

Regionalna privredna komora Užice u saradnji sa Centralnim registrom obaveznog socijalnog osigiuranja, organizuje radionicu-obuku za praktičan rad na Portalu Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja koja će se održati 15.decembra 2016. godine u 11 časova u sali RPK Užice . Cilj radionice je da sistematizuje znanja i veštine potrebne za efikasan rad na ovom portalu. (...)

U Regionalnoj privrednoj komori Užice održan seminar na temu: Organizacija proizvodnje, planiranje i upravljanje proizvodnjom

edukacija

06. Decembar 2016.

Na inicijativu većeg broja privrednika sa područja koje obuhvata RPK Užice 1.decembra 2016.godine u Komori je održan seminar na temu: Organizacija proizvodnje, planiranje i upravljanje proizvodnjom i određivanje vremeskih normativa u proizvodnji. (...)

U RPK Užice održan Info dan Programi Evropske unije za mala i srednja preduzeća

sala

30. Novembar 2016.

U Regionalnoj privrednoj komori Užice u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Ministarstvom privrede Republike Srbije i Evropskom mrežom preduzetništva Srbije 29.11.2016.godine je održan Info dan na temu “Programi Evropske unije za mala i srednja preduzeća“. (...)

Prezentacija i javna raspravana uredbe o građevinskim proizvodima

gradjevinski

04. Novembar 2016.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture (MGSI) formiralo je Radnu grupu za izradu Predloga Uredbe o građevinskim proizvodima u skladu sa odredbama Uredbe EU - Sonstruction products Regulation (CPR).U organizaciji Ministarstva gradjevinarstva, saobraćaja i infrastructure i Privredne komore Srbije prema utvrdjenom programu realizovaće se nekoliko prezentacija i javnih raspravea predloženog Nacrta uredbe. (...)

Karavan omladinskog preduzetništva posetio je Prijepolje

skup

08. Septembar 2016.

„Karavan omladinskog preduzetništva – Privredni forum mladih 2016“ održan je 06. septembra 2016. godine u Domu kulture u Prijepolju. Karavan je organizovan u saradnji Privredne komore Srbije, Regionalne privredne komore Užice i Privrednog foruma mladih, a uz podršku Ministarstva privrede Republike Srbije i Razvojne agencije Srbije. (...)

2018 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage