Praksam III - Uvodjenje mladih u svet rada

05. Jul 2017.

Beogradska otvorena škola (BOŠ) u partnerstvu sa Privrednom komorom Srbije i Američkom privrednom komorom, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta RS već treću godinu za redom realizuje projekat PRAKSAM 3 – Uvođenje mladih u svet rada, kao podršku sprovođenju ciljeva Nacionalne strategije za mlade. Ovaj program radnih praksi ima za cilj unapređenje zapošljivosti i zapošljavanja mladih u Srbiji obezbeđivanjem mogućnosti mladim ljudima da steknu radno iskustvo i na taj način se bolje povežu sa svetom rada.
502
U okviru projekta raspisan je konkurs za učešće privrednih subjekata kojima će kroz program biti obezbeđena mogućnost selekcije kandidata u skladu sa potrebama privrednih subjekata, administriranje programa praksi bez ikakvih dodatnih opterećenja, unapređivanje mentorskih veština zaposlenih kroz trening za mentore, promocija na nacionalnom nivou, mogućnost regrutovanja najboljih kadrova.
Rok za prijavu je četvrtak, 20. jul.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti Tamari Stanojević na e-mail adresu: tamara.stanojevic@bos.rs ili putem telefona: 011/3061-341.

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage