Održana radionica o elektronskoj trgovini- Da posao klikne

15. Decembar 2017.

U PKS RPK Užice, 14.12.2017. godine održana je radionica o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju "Da posao klikne". Radionica je održana u organizaciji Privredne komore Srbije i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija a uz podršku DHL kompanije.
521
Moderator skupa, Zoran Stanojević,novinar RTS kroz razgovor sa prezentatorima i učesnicima učinio je dostupnim brojne informacije koje su značajne za pokretanje online poslovanja, sigurnost transakcija i uspešno predstavljanju na tržištu kao i na društvenim mrežama. Predavači su, pored predstavnika PKS, Bance Intesa, poznatih blogera bili i privrednici sa lokalnog područja “DataVoyage” iz Užica i “Drenovac” iz Arilja.

Predrag Supurović iz “DataVoyage” upoznao je prisutne o tome šta je potrebno da se otvori webshop i pružio osnovne informacije o tome šta je sve neophodno razmotriti pre pokretanja ovog vida poslovanja. Govorio je o optimalnim uslovima za pokretanje online prodaje i troškovima izrade sajta. Hladnjača “Drenovac” iz Arilja predstavila je svoj program čokoladiranog i liofilizovanog voća koji je oline dostupan kupcima na internetu nekoliko poslednjih godina. Nakon prezentacija veći broj privrednika uklučio se u diskusiju i tom prilikom razmatrane su najčešće greške i moguće prepreke u razvoju ovog oblika trgovine.
Prisutni učesnici skupa od strane predavača dobili su vise korisnih informacija i preporuka na koji način razvijati ovu uslugu sa praktičnim savetima o postupcima koje je neophodno slediti.

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage