Nastup Regionalne privredne komore Užice na Međunarodnom sajmu INOCOOP 2016 u Zrenjaninu

30. Avgust 2016.

Regionalna privredna komora Užice organizovala je zajednički nastup svojih članica na Međunarodnom sajmu inovacija, kooperacija i preduzetništva INOCOOP 2016 u Zrenjaninu.

404

Sajam je posvećen afirmaciji i daljem jačanju preduzetništva kao pokretača i nosioca privrednog razvoja u 2016. Godini- proglašenoj godinom preduzetništva. Po strukturi izlagača, dominirala je proizvodna delatnost, a ostatak su predstavljale turističke i uslužne delatnosti. Sajam je pružio izlagačima dobru priliku da svoj proizvod ili uslugu predstave velikom broju posetilaca i poslovnih ljudi i da adekvatnom i ciljanom promocijom pridobiju nove klijente i ostvare značajne poslovne kontakte.
Organiatori Sajma su Regionalna privredna komora Zrenjanin i Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin u saradnji sa Turističkim centrom Grada Zrenjanina. Sajam je svečano otvorio Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

Na zajedničkom štandu RPK Užice izlagala je Pčelarska farma Jovanović iz Arilja i Regionalna razvojna agencija Zlatibor sa projektom Planinski doručak, a putem uzoraka su predstavljeni Poljopromet iz Ježevice, Bio spirit iz Arilja, Metalflex iz Arilja, Elektrotermija iz Užica, Kraljeva voda sa Zlatibora. Putem propagandnog materijala je predstavljen turistički potencijal Regiona-svih 10 opštinskih turističkih organizacija i brojna privredna društva.
U okviru dopunskog programa su održane prezentacije i okrugli stolovi, predstavljanje regiona Kraljevo i Županije Timiš iz Temišvara kao i brojna stručna predavanja.

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage