Vesti - Najave događaja

Obuke u RPK Užice-profesionalno usavršavanje ovlašćenih posrednika i zastupnika u osiguranju

edu

21. Februar 2019.

U Regionalnoj privrednoj komori Užice i ove godine se organizuju obuke za profesionalno usavršavanje ovlašćenih posrednika i ovlašćenih zastupnika u osiguranju. (...)

Obnova licenci za posrednike/zastupnike u osiguranju

osiguranje

31. Oktobar 2018.

Pozivamo sve zainteresovane koji do sada nisu ostvarili predviđeni broj časova za obnovu licence za ovlašćenog zastupnika/posrednika u osiguranju, u skladu sa Odlukom o izmenama i dopunama Odluke o sticanju zvanja u usavršavanju ovlašćenih posrednika i ovlašćenih zastupnika u osiguranju („Službeni glasnik RS”, br. 11/2017), da se prijave u PKS-RPK Užice kako bi formirali grupu za još jednu obuku. (...)

Uključivanje u dualno obrazovanje

21. Decembar 2018.

U toku je planiranje upisa učenika u srednje škole za školsku 2019/2020. godinu po dualnom modelu obrazovanja, koji Privredna komora Srbije realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.Poslodavci koji žele da se uključe, popunjavaju IZJAVU O NAMERI ZA UКLJUČIVANJE U DUALNO OBRAZOVANJE i šalju je odgovornoj osobi u Privrednoj komori Srbije najkasnije do 31. januara 2019. godine. (...)

Drugi krug Obuke za profesionalne upravnike u Užicu - Poziv za prijavu zainteresovanosti

zgrada

02. Avgust 2018.

Pozivamo sva fizička i pravna lica, zainteresovana za obuku za sticanje licence profesionalnog upravnika zgrada, da kontaktiraju PKS-Regionalnu privrednu komoru Užice (...)

Info dan o MBA programu

14. Maj 2018.

Privredna komora Srbije i Poslovna akademija Privredne komore Srbije su nedavno uspostavili saradnju sa MODUL Univerzitetom iz Beča na sprovođenju MBA programa posebno dizajniranog za zaposlene koji žele da unaprede svoja znanja i napreduju u karijeri. (...)

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage