Vesti - Najave događaja

U toku je glasanje za članove Parlamenta privrednika

izbori

21. April 2017.

Obaveštavamo članice Privredne komore Srbije-Regionalne privredne komore Zlatiborskog okruga da je u toku glasanje za izbor članova Parlamenta privrednika.

Prema teritorijalnom principu u Parlament privrednika Regionalne privredne komore Zlatiborskog upravnog okruga bira se ukupno 18 članova.

Glasanje traje počev od 04.05.2017. godine do 18.05.2017. godine.

Više informacija o tome nalazi se na sajtu Komore http://www.rpk-uzice.co.rs/dokumenti/izbori Izbori za parlament privrednika (...)

NAJAVA SEMINARA -ODREĐIVANJE MESTA PROMETA USLUGA

edukacija

18. Maj 2017.

Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Zlatiborskog upravnog okruga sa zadovoljstvom vas poziva na seminar
Određivanje mesta prometa usluga prema novom članu 12. Zakona o PDV sa primenom od 1.4.2017. godine koji će se održati u PKS – RPK Užice, Dimitrija Tucovića 52 u ponedeljak , 29.5.2017. sa početkom u 10h.
Kontakt osoba za sve informacije: Gordana Ristović 031/510 026 e-mail: gordana.ristovic@komora.net (...)

Subvencije i krediti za unapređenje turizma i primena Zakona o turizmu

18. Maj 2017.

Privredna komora Srbije – Udruženje za turizam i RPK Zlatiborskog i Kolubarskog i Mačvanskog upravnog okruga zajedno sa Ministarstvom za trgovinu, turizam i telekomunikacije Republike Srbije pozivaju Vas da uzmete učešće na skupu na kojem će biti razmatrane sledeće teme:
-Konkursi za subvencije i kredite za unapređenje turizma – izvestilac g-đa Mira Dudić, samostalni savetnik u MTTT i
- Primene Zakona o izmenama i dopunama zakona o turizmu („Sl.glasnik RS“, BR. 84/2015) – izvestilac g-đa Vera Rovčanin Orlović, viši savetnik u MTTT.

Radionica će se održati u utorak, 23.05.2017. godine u prostorijama PKS-RPK Užice sa početkom u 12:00 časova, ul. Dimitrija Tucovića 52. (...)

Obuka za profesionalne upravnike zgrada

zgrad

17. Maj 2017.

Privredna komora Srbije, u skladu sa Zakonom o stanovanju i održavanju zgrada („Sl. glasnik RS“ br.104/2016), počela je realizaciju obuka za sticanje licence profesionalnog upravnika zgrada. Obuka traje sedam dana, odnosno 50 školskih časova (6 dana po 7 časova i 1 dan sa 8 časova).

Pozivamo sva fizička i pravna lica, zainteresovana za obuku za sticanje licence profesionalnog upravnika zgrada, da kontaktiraju Regionalnu privrednu komoru Zlatiborskog upravnog okruga,Dimitrija Tucovića 52, kontakt telefon: 031/513 483, 513 468, ili na e-mail adrese:
mirjana.krdzic@komora.net
ljiljana.pantelic@komora.net
i prijave se za učešće u obuci. U skladu sa izraženim interesovanjem, obuke će biti organizovane u junu i julu ove godine. (...)

Obaveštenje za posrednike i zastupnike u osiguranju

osiguranje

05. Maj 2017.

Obaveštavamo zainteresovana lica da su na sajtu Privredne komore Srbije http://www.pks.rs/Aplikacije.aspx?aplikacija=edukacija objavljene obuke za kontinuirano usavršavanje zastupnika i posrednika u osiguranju.
U ovoj godini obavezu pohađanja obuka imaju zastupnici i posrednici kojima je Narodna banka Srbije opravdala izostanak u prošloj godini (u obavezi su da odslušaju 20 časova) i oni koji su u prošloj godini propustili da izvrše svoju obavezu (treba da odslušaju 30 časova).
Zastupnici i posrednici koji su u prošloj godini odslušali obuke, obavezu kontinuiranog usavršavanja imaju tek u 2018. godini. (...)

2017 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage