Vesti - Komorski sistem

Upućen poziv Ministarstva za prijavljivanje Veterinarskoj službi bolest kvrgave kože kod goveda

krave

14. Jun 2016.

Zbog pojave virusne zarazne bolesti nodularnog dermatitis ili kvrgave kože, koja napada isključivo goveda u opštinama Bujanovac i Bosilegrad Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine proglasilo je epidemiju, a ceo Pčinjski okrug ugroženim područjem. Zbog toga na celoj toj teriotoriji zabranjena je prodaja, transport i kretanje stoke. (...)

Newsletter za MSP sektor na sajtu RPK Užice

14. Jun 2016.

U cilju kvalitetnijeg informisanja predstavnika MSP sektora, obaveštavamo članice Regionalne privredne komore Užice i sve zainteresovane posetioce našeg sajta da se na sajtu RPK Užice u delu „Dokumenti“ može naći „Newsletter“ koji sadrži aktuelne informacije o opštim trendovima poslovanja, zakonskoj regulativi, održanim i predstojećim skupovima i drugim informacijama od značaja za ovaj sektor. (...)

U Komori održana prezentacija- Uspešna naplata domaćih i inostranih potraživanja

skup

24. Maj 2016.

Regionalna privredna komora Užice je 23.maja 2016.godine, u saradnji sa kompanijom Coface iz Beograda, organizovala prezentaciju na temu: Uspešna naplata domaćih i inostranih potraživanja kao podrška za sektor mikro, malih i srednjih preduzeća u Srbiji i kako proveriti bonitet kompanija u Srbiji i inostranstvu. (...)

U Regionalnoj privrednoj komori Užice održana radionica -Podrška razvoju ženskog preduzetništva

zene

13. Maj 2016.

U saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Udruženjem poslovnih žena Srbije, Fondom za razvoj Republike Srbije, Razvojnom agencijom Srbije i uz podršku kompanije DHL International Beograd, u Regionalnoj privrednoj komori Užice održana je radionica Podrška razvoju ženskog preduzetništva, 12, maja 2016. godine. (...)

Izabran VD Predsednik komore u RPK Užice

rade

30. Mart 2016.

Članice Regionalne privredne komore Užice su na sednici Skupštine koja je održana 28.03.2016.godine izabrale za vršioca dužnosti Predsednika komore Rada Ljubojevića, vlasnika Sirogojno company iz Rupeljeva,Požega. (...)

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage