Vesti - Komorski sistem

Informacija o novim elektronskim uslugama PKSrbije

digitalizacija

07. Septembar 2016.

Ubrzanje procesa digitalizacije PKS jeste strateško opredeljenje Privredne komore Srbije, a set novih 18 elektronskih usluga, pojednostaviće i pojeftiniti poslovanje privrednicima.Novi portal usluge.pks.rs omogućava da se uštede vreme i novac koji su bili potrebni u prethodnim procedurama nabavke dokumenata. (...)

U RPK Užice održana prezentacija Zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom

01. Jul 2016.

Regionalna privredna komora Užice u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine, Sektorom za planiranje i upravljanje u životnoj sredini, povodom brojnih i značajnih novina koje su uređene Zakonom o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom, u cilju kvalitetne i blagovremene informisanosti privrednika, članica komore, 1. jula 2016 organizovala je prezentaciju Zakon o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom (...)

U Komori održan Regionalni međusektorski skup na temu socijalnog stanovanja

stanovi

22. Jun 2016.

Užički centar za ljudska prava i demokratiju i Grad Užice u velikoj sali Regionalne privredne komore Užice su 21. juna 2016. godine održali regionalni međusektorski skup posvećen razmeni iskustava opština-gradova na temu socijalnog stanovanja.Ovaj skup je bio završna aktivnost projekta „Održivi razvoj socijalnog stanovanja u gradu Užicu“ koji partnerski realizuju Grad Užice i Užički centar za ljudska prava i demokratiju u okviru Programa „Lokalne inicijative za povećanje socijalne uključenosti i smanjenje siromaštva“. (...)

Nemački investicioni fond Foundcenter Investment Beograd raspisao konkurs za najbolju poslovnu ideju

fond

22. Jun 2016.

Nemački investicioni fond "Foundcenter Investment" raspisao je konkurs za najbolju poslovnu ideju koja će biti izabrana na konkursu Catch Pitch Challenge.Krajnji rok za prijavu na konkurs je do 1. jula 2016. godine. (...)

Gradjevinski otpad u funkciji bržeg privrednog razvoja

otpad

16. Jun 2016.

U Privrednoj komori Srbije, 14. juna 2016. održan je Okrugli sto „Nova industrijalizacija Srbije - skriveni resurs u otpadu građevinskog materijala“.
U radu okruglog stola, učestvovali su predstavnici oba ministarsva (Ministarstva gradjevinarstva, saobraćaja i infrasrukture, Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine) eksperti i naučni radnici, predstavnici vise struka, asocijacija, lokalnih samoprava, okruga, komora i brojni privrednici iz vise oblasti poslovanja. (...)

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage