Vesti - Komorski sistem

Prenos javnih ovlašćenja

07. Jul 2017.

Od juna 2017.godine određena javna ovlašćenja koja vrši Privredna komora Srbije, preneta su na nivo regionalnih komora (...)

Rade Ljubojević, direktor RPK Zlatiborskog upravnog okruga izabran za potpredsednika Privredne komore Srbije

rade

23. Jun 2017.

Skupština Privredne komore Srbije, na konstitutivnoj sednici održanoj 22.juna 2017.godine u Beogradu, izabrala je Rada Ljubojevića, direktora RPK Zlatiborskog upravnog okruga i vlasnika Sirogojno company za potpredsednika Privredne komore Srbije. (...)

Konstituisan Parlament privrednika u Regionalnoj privrednoj komori Zlatiborskog upravnog okruga

grad

02. Jun 2017.

Nakon okončanog postupka za izbor organa odlučivanja u regionalnim privrednim komorama, na konstitutivnoj sednici koja je održana 02. juna 2017. godine u Užicu konstituisan je Parlamenta privrednika Privredne komore Srbije-Regionalne privredne komore Užice. (...)

Zajednička sednica Skupštine, Upravnog odbora i Nadzornog odbora

slka1

22. Decembar 2016.

Zajednička sednica Skupštine, Upravnog odbora i Nadzornog odbora RPK Užice održana je 21.decembra 2016.godine u Regionalnoj privrednioj komori u Užicu uz prisustvo velikog broja privrednika članova ovih organa. (...)

U Užicu održana Konstitutivna Sednica Grupacije proizvođača svežeg i zamrznutog voća i povrća Privredne komore Srbije

sala

12. Decembar 2016.

U Regionalnoj privrednoj komori Užice danas 12. decembra 2016. godine je održana konstitutivna Sednica Grupacije proizvođača svežeg i zamrznutog voća i povrća PK Srbije u saradnji Udruženja za biljnu proizvodnju Privredne komore Srbije i Odbora za poljoprivredu, prehrambenu industriju, šumarstvo i preradu drveta Regionalne privredne komore Užice. (...)

2017 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage