Sajam reprezentativnih kompanija iz NR Kine, provincija Džeđijang

11. Maj 2017.

Privredna komora Srbije i Ambasada Narodne Republike Kine u Beogradu
pozivaju Vas na Sajam reprezentativnih kompanija iz NR Kine, provincija Džeđijang 18.- 20. maja 2017.godine, Belmaks centar, Autoput 20, Beograd.
491
Sektor za trgovinu Vlade provincije Džeđijang (Department of Zhejiang Commerce), jedne od privredno najrazvijenijih provincija NR Kine, organizuje Sajam u Belmaks centru, u cilju promocije svojih proizvoda i boljeg povezivanja srpskih i kineskih kompanija.

Preko 60 kompanija proizvođača iz Džeđijanga, izložiće na štandovima u Belmaks centru svoje proizvode iz sledećih oblasti:
• elektronika i elektrotehnika,
• građevinski materijal,
• dekoracija (za kuću i kupatilo, nameštaj i dr.),
• rasveta,
• mašine i prateća oprema

U direktnom kontaktu sa kineskim kompanijama, bićete u prilici da razgovarate o potencijalnoj saradnji.

Provincija Džeđijang locirana je na jugoistočnoj obali reke Jancekjang, severno od Šangaja. Glavni grad Handžou je ekonomski, kulturni, naučni i obrazovni centar. Provincija ima 55,3 miliona stanovnika. U 2015.godini, BDP je iznosio 688,5 milijardi USD, sa rastom od 8%. U prošloj godini, investicije ove provincije u inostranstvu iznosile su 14 milijardi USD, dok je provincija primila 17 milijardi USD direktnih stranih investicija.

Ukoliko ste zainteresovani za posetu Sajmu u Belmaks centru, molimo da nam potvrdite prisustvo jednostavnim odgovorom na mejl. Kontakt osoba u PKS, Milanka Stojaković, telefon 011 3300 920 ili 3300 966, el.pošta milanka.stojakovic@pks.rs .

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage