Vesti - Ekonomija

Više turista u planinskim centrima

banjska stena

05. Avgust 2016.

Na području deset opština koje obuhvata Regionalna privredna komora Užice (Arilje, Ivanjica,Kosjerić, Čajetina, Požega, Bajina Bašta, Priboj, Prijepolje, Nova Varoš i Užice) u periodu prvih šest meseci ove godine boravilo je ukupno 173.152 turista. (...)

U PK Srbije održana Konferencija „Poglavlje 29 – o čemu pregovaramo“

srbija

28. Jun 2016.

Konferencija „Poglavlje 29 – o čemu pregovaramo“ je održana 27.juna 2016. godine u Privrednoj komori Srbije u Beogradu, Resavska 13-15.
Na ovoj konferenciji pored predstavnika nadležnih resornih ministarstava, institucija sistema i Privredne komore Srbije učestvovali su i predstavnici regionalnih privrednih komora iz sastava komorskog sistema za potrebe informisanosti privrede regiona o najaktuelnijim pitanjima u procesu pridruživanja Srbije EU. (...)

Održana promocija novog Pravilnika o posebnim uslovima higijene sitnog voća u svežem i smrznutom stanju u fazi proizvodnje, prerade i prometa

voce

08. Jun 2016.

U Regionalnoj privrednoj komori Užice danas 08. juna 2016. godine, održana je promocija novog Pravilnika o posebnim uslovima higijene sitnog voća u svežem i smrznutom stanju u fazi proizvodnje, prerade i prometa koji je stupio na snagu 02. juna 2016. godine. (...)

Raspisan konkurs za dodelu kreditnih sredstava za podsticanje kvaliteta turističke ponude

turizam

28. Mart 2016.

U skladu sa Zakonom o budžetu Republike Srbije i Uredbom o uslovima i načinu dodele i korišćenja kreditnih sredstava za podsticanje kvaliteta turističke pnude (“Službeni glasnik RS”, broj 22/16), Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je raspisalo javni konkurs za dodelu kreditnih sredstava za podsticanje kvaliteta turističke ponude. (...)

Svetski dan prava potrošača

potrosac

18. Mart 2016.

Generalna skupština Ujedinjenih nacija 1985. godine donela je Rezoluciju o ljudskim pravima, uključujući i pravo na potrošačku zaštitu. Ovom Rezolucijom je 15. mart proglašen za Svetski dan prava potrošača. (...)

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage