Vesti - Ekonomija

Održana promocija novog Pravilnika o posebnim uslovima higijene sitnog voća u svežem i smrznutom stanju u fazi proizvodnje, prerade i prometa

voce

08. Jun 2016.

U Regionalnoj privrednoj komori Užice danas 08. juna 2016. godine, održana je promocija novog Pravilnika o posebnim uslovima higijene sitnog voća u svežem i smrznutom stanju u fazi proizvodnje, prerade i prometa koji je stupio na snagu 02. juna 2016. godine. (...)

Raspisan konkurs za dodelu kreditnih sredstava za podsticanje kvaliteta turističke ponude

turizam

28. Mart 2016.

U skladu sa Zakonom o budžetu Republike Srbije i Uredbom o uslovima i načinu dodele i korišćenja kreditnih sredstava za podsticanje kvaliteta turističke pnude (“Službeni glasnik RS”, broj 22/16), Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je raspisalo javni konkurs za dodelu kreditnih sredstava za podsticanje kvaliteta turističke ponude. (...)

Svetski dan prava potrošača

potrosac

18. Mart 2016.

Generalna skupština Ujedinjenih nacija 1985. godine donela je Rezoluciju o ljudskim pravima, uključujući i pravo na potrošačku zaštitu. Ovom Rezolucijom je 15. mart proglašen za Svetski dan prava potrošača. (...)

Doneta je Uredba o utvrđivanju Državnog programa pomoći i obnove registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu za otklanjanje posledica poplava na pop

kukuruz

16. Mart 2016.

Uredba o utvrđivanju Državnog programa pomoći i obnove registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu za otklanjanje posledica poplava na poplavljenim područjima, objavljena je 8. marta 2016. godine u "Službenom glasniku RS" broj 24 a stupila je na snagu 9. marta 2016. godine, kao od prvog narednog dana od dana objavljivanja. (...)

Doneta je Uredba o utvrđivanju Državnog programa pomoći i obnove privredne delatnosti na poplavljenom području

poplave

16. Mart 2016.

Uredba o utvrđivanju Državnog programa pomoći i obnove privredne delatnosti na poplavljenom području doneta je, objavljena je 8. marta 2016. godine u "Službenom glasniku RS" broj 24 a stupila je na snagu 9. marta 2016. godine, kao od prvog narednog dana od dana objavljivanja.
Ova uredba zasnovana je na Zakonu o obnovi nakon elementarne i druge nepogode koji je objavljen u Službenom glasniku br. 112/15od 30.12.2015. godine. (...)

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage