Vesti - Ekonomija

Otvoren Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podsticanja razvoja preduzetništva kroz razvojne projekte

preduzetnik

17. Januar 2017.

Ministarstvo privrede Republike Srbije raspisalo je Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podsticanja razvoja preduzetništva kroz razvojne projekte u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije. (...)

U Privrednoj komori Srbije održan stručni skup na temu “Značaj javnih nabavki u kreiranju poslovnog ambijenta“

09. Decembar 2016.

U Privrednoj komori Srbije u saradnji sa Upravom za javne nabavke, Komisijom za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki i Komisijom za zaštitu konkurencije, 07.decembra 2016. godine održan je stručni skup na temu “Značaj javnih nabavki u kreiranju poslovnog ambijenta“. (...)

Za članice komorskog sistema lakše do CE znaka

ceznak

27. Oktobar 2016.

Radi lakšeg uvođenja i primene CE znaka za članice komorskog sistema na portalu Privredne komore srbije ( http://www.pks.rs/CEznak.aspx ) dostupna je nova usluga On – line CE znak upitnik. (...)

Konkurs za dodelu subvencija za razvoj tradicionalnih zanata u 2016. godini

korpe

13. Oktobar 2016.

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je 07. oktobra 2016. godine raspisalo konkurs za dodelu subvencija za razvoj tradicionalnih zanata u Republici Srbiji u 2016. godini u iznosu od 1.300.000,00 dinara. (...)

Podsticaji selu kroz podršku nepoljoprivrednim aktivnostima

selo

19. Avgust 2016.

U „Službenom glasniku RS“ broj 67, od 5.avgusta 2016.godine objavljen je Pravilnik o podsticajima za unapređenje ekonomskih aktivnosti na selu kroz podršku nepoljoprivrednim aktivnostima. (...)

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage