Vesti - Ekonomija

Nova pravila za prijavljivanje sezonskih radnika u poljoprivredi

sezonci

13. Mart 2019.

Regionalna privredna komora Zlatiborskog upravnog okruga u saradnji sa NALED-om, uz podršku Nemačke razvojne agencije GIZ i u saradnji sa resornim ministarstvima organizovala je 12.03.2019.godine obuku„Povećanje prilika za zapošljavanje sezonskih radnika u poljoprivredi“. (...)

Skup Dan otvorenih vrata sa Poreskom upravom održan u Užicu

prisutni

11. Mart 2019.

U Regionalnoj privrednoj komori Zlatiborskog upravnog okruga 8.marta 2019.godine održan je skup Dan otvorenih vrata sa Poreskom upravom.
Predstavnici Poreske uprave Republike Srbije iz Sektora za pružanje usluga poreskim obveznicima i edukaciju Radmila Petković, Biljana Uzelac Rajčić i Tihomir Bešević predstavili su izmene poreskih propisa u delu Zakona o porezu na dobit pravnih lica, Zakona o porezu na dohodak građana,Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje i Zakona o porezima na imovinu. (...)

LOGISTIC POINT DOO PRIJEPOLJE - FIRMA OD POVERENJA u 2017. godini

firma

06. Jul 2018.

Privredno društvo Logistic point doo iz Prijepolja, ponelo je u 2017. godini prestižan sertifikat-Firma od poverenja.Firma Logistic point posluje od 2014. godine u privrednoj delatnosti drumski prevoz tereta-transport i logistika. (...)

Održana obuka na temu –Zakon o sprečavanju pranja novca i finansiranje terorizma

pranje

27. Jun 2018.

U RPK Užice u utorak 26. juna 2018. godine održana je obuka o primeni Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma. (...)

Dani otvorenih vrata sa Poreskom upravom RS

sala

07. Mart 2018.

Privredna komora Srbije je u saradnji sa Poreskom upravom Republike Srbije, na osnovu Sporazuma o saradnji koji je zaključen 2016. godine između ove dve institucije, započela aktivnosti pod nazivom ''Dani otvorenih vrata sa Poreskom upravom Republike Srbije“. Juče, 6. marta 2018. godine održan je skup u Užicu za privrednike Zlatiborskog upravnog okruga. (...)

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage