Vesti - Dešavanja

Unapredjenje poslovanja domaćinstava u seoskom turizmu

selo

04. Februar 2016.

U organizaciji Regionalne privredne komore Užice,Visoke poslovo-tehničke škole iz Užica i Turističke organizacije regije Zapadna Srbija kroz partnerstvo sa Turističkom organizacijama: Zlatara, Prijepolja, Sjenice i Priboja, održaće se 11. i 12. februara obuka u vidu dvodnevne radionice na temu Priprema domaćinstva u seoskim i urbanim sredinama za kategorizaciju, prihvat i boravak turista. (...)

Otvorena kancelarija za zaštitu potrošača Užice

trgovina

31. Decembar 2015.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača Udruženja potrošača imaju veoma veliki značaj i mehanizme delovanja. Udruženja za zaštitu potrošača obavljaju svoje aktivnosti u skladu sa zakonom i njihovim statutima. (...)

Izmene Zakona o komunalnim delatnostima u javnoj raspravi

javna rasprava

11. Decembar 2015.

U Privrednoj komori Srbije, 9. decembra 2015. godine uz prisustvo predstavnika Ministarstva gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, predstavnika institucija sistema i brojnih privrednika održana je javna rasprava o Zakonu o izmenana i dopunama Zakona o komunalnim delatnostima. (...)

Nova investicija Dečijeg odmarališta Zlatibor

golija

23. Oktobar 2015.

Ustanova dečije odmaralište “Zlatibor” do kraja godine završiće prvu fazu investicije proširenja smeštajnih kapaciteta i izgradnje multifunkcionalnog sportsko rekreativnog centra. (...)

Lizing za mala i srednja preduzeća

lizing

08. Oktobar 2015.

U cilju upoznavanja privrednih subjekata članica privrednih komora sa stanjem i perspektivom lizing industrije u Srbiji, 02. oktobra 2015. godine u Privrednoj komori Srbije organizovana je konferencija “Lizing kao podrška privrednom rastu Srbije”. (...)

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage