Vesti - Dešavanja

Privrednom društvu „Prvi partizan“ uručena nagrada Privredne komore Srbije

plaketa

13. Decembar 2018.

Na progodnoj svečanosti potpredsednik Privredne komore Srbije Rade Ljubojević uručio je Jubilarnu nagradu PKS u vidu povelje generalnom direktoru kompanije Dobrosavu Andriću. (...)

Održana sednica Sekcije drvoprerađivača

sekcija

19. April 2018.

Sednica Sekcije drvoprerađivača, koja je deo Grupacije za primarnu preradu drveta PKS, održana je 18.04.2018. u RPK Zlatiborskog upravnog okruga u Užicu. Sastanku su prisustvovali privredenici koji se bave ovom delatnošću, Dragan Zeljić predsednik Grupacije, kao i Svetozar Poznanović I Zoran Berbatović iz Udruženaj za šumarstvo, preradu drveta, proizvodnju nameštaja i papira PKS. (...)

PRIJAVITE SE ZA NAJBOLJE IZ SRBIJE

najbolje

25. Januar 2018.

Privredna komora Srbije pozvala je privrednike da do 6. februara kandiduju svoje kompanije i brendove za prestižno priznanje „Najbolje iz Srbije“.
Privredna komora Srbije, u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, akciju „Najbolje iz Srbije“ organizuje trinaesti put. Najbolji robni i korporativni brendovi ove godine biće izabrani u 24 kategorije, među kojima su i tri nove – Najbolji hotel u Srbiji, Najbolji „mali“ turistički smeštaj u Srbiji i Najbolji organski proizvod iz Srbije.
Učešće u akciji je besplatno, prijavljivanje kompanija i glasanje je onlajn na zvaničnom sajtu www.najboljeizsrbije.com, a informacije će biti dostupne i na društvenim mrežama ove akcije i Privredne komore Srbije. (...)

Radionica Poboljšanje pregovaračkih veština i prodaje

13. Decembar 2017.

Od 5. do 8. decembra 2017. godine u prostorijama PKS – RPK Užice održana je radionica: Poboljšanje pregovaračkih veština i prodaje, koja je bila prvenstveno namenjena primarnim proizvođačima organskih proizvoda, ali i proizvođačima koji žele da se preorjentišu na ovaj vid proizvodnje. (...)

RPK Užice dobila priznanje Srpske asocijacije menadžera

zahvalnica

17. Novembar 2016.

Regionalnoj privrednoj komori Užice je na prigodnoj svečanosti 16.11.2016. godine uručeno priznanje Srpske asocijacije menadžera za poseban doprinos u podsticanju preduzetništva u oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije. (...)

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage