Održana prezentacija Kako predvideti blokadu kompanija

13. Decembar 2017.

Kompanija Bisnode DOO Beograd i Privredna komora Srbije potpisali su sporazum o saranji koji treba da poveća obim i kvalitet usluga koje komora pruža svojim članicama u oblasti pružanja inforamacija o poslovnom bonitetu kompanija, rejtingu, trendovima poslovanja, finansijskim pokazateljima. Kompanija Bisnode je u Regionalnoj privrednoj komori Zlatiborskog upravnog okruga održala besplatnu radionicu sa ciljem da nauči kompanije kako da predvide blokadu drugih kompanija od kojih zavisi poslovanje, kako da pronađu nove partnere, analiziraju konkurenciju i osiguraju svoju naplatu.
520

U okviru radionice, kompanija Bisnode dala je prisutnim firmama posebne ponude sa popustima i probnim pristupnim šiframa portalima namenjenim za domaće i inostrano tržište. Ovom prilikom najavljena je izrada "tailor made" portal koji su namenjeni jednoj kompaniji i koji su potpuno prilagođeni njenim potrebama.

Bisnode DOO je deo međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg evropskog provajdera poslovnih i bonitetnih informacija sa sedištem u Stockholmu. Bisnode AB je na Evropskom tržištu informacija prisutan još od 1981. godine i zapošljava više od 3100 stručnjaka iz 17 Evropskih država

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage