Vesti

Kontrola Uverenja o osposobljenosti

kola

13. Septembar 2016.

Podsećamo privrednike da se od 12. februara 2017. godine primenjuje Zakon o prevozu tereta u drumskom saobraćaju.Ovim zakonom predviđeno je da javni prevoz tereta može obavljati domaće privredno društvo, drugo pravno lice ili preduzetnik, na osnovu licence za prevoz. (...)

Šta je potrebno preduzetniku u Srbiji?

slika

12. Septembar 2016.

Privredni forum mladih u saradnji sa PKS kreirao onlajn upitnik koji će pokazati kako mladi koji žele da se bave preduzetništvom, kao i oni koji već aktivno posluju, vide uslove za pokretanje i vođenje posla u Srbiji. (...)

Karavan omladinskog preduzetništva posetio je Prijepolje

skup

08. Septembar 2016.

„Karavan omladinskog preduzetništva – Privredni forum mladih 2016“ održan je 06. septembra 2016. godine u Domu kulture u Prijepolju. Karavan je organizovan u saradnji Privredne komore Srbije, Regionalne privredne komore Užice i Privrednog foruma mladih, a uz podršku Ministarstva privrede Republike Srbije i Razvojne agencije Srbije. (...)

Informacija o novim elektronskim uslugama PKSrbije

digitalizacija

07. Septembar 2016.

Ubrzanje procesa digitalizacije PKS jeste strateško opredeljenje Privredne komore Srbije, a set novih 18 elektronskih usluga, pojednostaviće i pojeftiniti poslovanje privrednicima.Novi portal usluge.pks.rs omogućava da se uštede vreme i novac koji su bili potrebni u prethodnim procedurama nabavke dokumenata. (...)

Podrška razvoju organske poljoprivrede u Regionalnoj privrednoj komori Užice

skup

31. Avgust 2016.

Regionalna privredna komora Užice u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Nemačkom organizacijim za međunarodnu saradnju (GIZ) organizovala je 30.08.2016. godine sastanak pod nazivom “Podrška razvoju organske poljoprivrede”. (...)

2017 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage