Vesti

Inicijativa za izmenu propisa u oblasti poreskog, carinskog i finansijskog sistema

propis

26. Septembar 2016.

Radi unapređenja zakonske regulative u oblasti poreskog, carinskog i finansijskog sistema u cilju prevazilaženja problema sa kojima se privrednici susreću u poslovanju na predlog Privredne komore Srbije Mnistarstvo finansija Srbije je formiralo Radna grupu za izmenu propisa u oblasti poreskog, carinskog i finansijskog sistema. (...)

Postupak kod isteka važnosti kvalifikovanog elektronskog sertifikata

kartice

20. Septembar 2016.

Saglasno važećim propisima, sertifikaciono telo je pravno lice koje izdaje elektronski sertifikat u skladu sa odredbama Zakona o elektronskom potpisu.Kvalifikovani elektronski sertifikat Privredna komora Srbije izdaje sa rokom važenja od 3 godine. (...)

Regionalna privredna komora Užice pristupila jedinstvenom sistemu Privredne komore Srbije

sala

19. Septembar 2016.

Regionalna privredna komora Užice biće deo jedinstvenog sistema Privredne komore Srbije od 1. januara 2017. godine, kada počinje implementacija novog Zakona o privrednim komorama, odlučili su većinom glasova, članovi Skupštine RPK Užice na sednici održanoj 16.09.2016.godine. (...)

Kontrola Uverenja o osposobljenosti

kola

13. Septembar 2016.

Podsećamo privrednike da se od 12. februara 2017. godine primenjuje Zakon o prevozu tereta u drumskom saobraćaju.Ovim zakonom predviđeno je da javni prevoz tereta može obavljati domaće privredno društvo, drugo pravno lice ili preduzetnik, na osnovu licence za prevoz. (...)

Šta je potrebno preduzetniku u Srbiji?

slika

12. Septembar 2016.

Privredni forum mladih u saradnji sa PKS kreirao onlajn upitnik koji će pokazati kako mladi koji žele da se bave preduzetništvom, kao i oni koji već aktivno posluju, vide uslove za pokretanje i vođenje posla u Srbiji. (...)

2017 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage