Vesti

RPK Užice dobila priznanje Srpske asocijacije menadžera

zahvalnica

17. Novembar 2016.

Regionalnoj privrednoj komori Užice je na prigodnoj svečanosti 16.11.2016. godine uručeno priznanje Srpske asocijacije menadžera za poseban doprinos u podsticanju preduzetništva u oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije. (...)

Uredba o gradjevinskim proizvodima do kraja godine

enteco

16. Novembar 2016.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture (MGSI) formiralo je Radnu grupu za izradu Predloga Uredbe o građevinskim proizvodima u skladu sa odredbama Uredbe EU - Sonstruction products Regulation (CPR).U organizaciji Ministarstva gradjevinarstva, saobraćaja i infrastructure i Privredne komore Srbije prema utvrdjenom programu realizovaće se nekoliko prezentacija i javnih rasprava predloženog Nacrta uredbe. (...)

Prezentacija i javna raspravana uredbe o građevinskim proizvodima

gradjevinski

04. Novembar 2016.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture (MGSI) formiralo je Radnu grupu za izradu Predloga Uredbe o građevinskim proizvodima u skladu sa odredbama Uredbe EU - Sonstruction products Regulation (CPR).U organizaciji Ministarstva gradjevinarstva, saobraćaja i infrastructure i Privredne komore Srbije prema utvrdjenom programu realizovaće se nekoliko prezentacija i javnih raspravea predloženog Nacrta uredbe. (...)

U Regionalnoj privrednoj komori u Užicu održana obuka za razvoj start up kompanija u sektoru organske proizvodnje

radionica

02. Novembar 2016.

U saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Nacionalnom asocijacijom za razvoj organske poljoprivrede-Serbia Organica, pod pokroviteljstvom Nemačke vladine organizacije za medjunarodnu saradnju –GIZ-a u Regionalnoj privrednoj komori Užice je uspešno održana šestodnevna obuka na temu “Razvoj start up kompanija u uslužnoj delatnosti u sektoru organske proizvodnje“. (...)

Regionalna privredna komora Užice potpisala Ugovor o pripajanju Privrednoj komori Srbije

svi

28. Oktobar 2016.

U skladu sa novim Zakonom o privrednim komorama(Sl.glasnik RS broj 112 od 30.12.2015.godine) Regionalna privredna komora Užice je 28.10. 2016.godine u Beogradu potpisala Ugovor o pripajanju Privrednoj komori Srbije. (...)

2017 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage