Vesti

Podsticaji selu kroz podršku nepoljoprivrednim aktivnostima

selo

19. Avgust 2016.

U „Službenom glasniku RS“ broj 67, od 5.avgusta 2016.godine objavljen je Pravilnik o podsticajima za unapređenje ekonomskih aktivnosti na selu kroz podršku nepoljoprivrednim aktivnostima. (...)

Više turista u planinskim centrima

banjska stena

05. Avgust 2016.

Na području deset opština koje obuhvata Regionalna privredna komora Užice (Arilje, Ivanjica,Kosjerić, Čajetina, Požega, Bajina Bašta, Priboj, Prijepolje, Nova Varoš i Užice) u periodu prvih šest meseci ove godine boravilo je ukupno 173.152 turista. (...)

Primena Zakona o privatnom obezbeđenju

07. Jul 2016.

U Komori Užice održano savetovanje na temu: Primena Zakona o privatnom obezbeđenju sa osvrtom na segment tehničkog obezbeđenja - obuka, stručni ispit i licenciranje (...)

U RPK Užice održana prezentacija Zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom

01. Jul 2016.

Regionalna privredna komora Užice u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine, Sektorom za planiranje i upravljanje u životnoj sredini, povodom brojnih i značajnih novina koje su uređene Zakonom o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom, u cilju kvalitetne i blagovremene informisanosti privrednika, članica komore, 1. jula 2016 organizovala je prezentaciju Zakon o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom (...)

Fond za inovacionu delatnost objavio Javni poziv za Program saradnje nauke i privrede

nauka

29. Jun 2016.

Fond za inovacionu delatnost sprovodi Program za saradnju nauke i privrede, koji se finansira od strane Evropske unije. Svrha Programa je podsticanje saradnje između privatnih preduzeća i javnih naučnoistraživačkih organizacija u Srbiji, kako bi se kroz zajedničke razvojne projekte stvorili inovativni proizvodi, usluge i tehnologije sa tržišnom primenom. (...)

2017 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage