Vesti

Obuka za praktičan rad na Portalu Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja

08. Decembar 2016.

Regionalna privredna komora Užice u saradnji sa Centralnim registrom obaveznog socijalnog osigiuranja, organizuje radionicu-obuku za praktičan rad na Portalu Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja koja će se održati 15.decembra 2016. godine u 11 časova u sali RPK Užice . Cilj radionice je da sistematizuje znanja i veštine potrebne za efikasan rad na ovom portalu. (...)

U Regionalnoj privrednoj komori Užice održan seminar na temu: Organizacija proizvodnje, planiranje i upravljanje proizvodnjom

edukacija

06. Decembar 2016.

Na inicijativu većeg broja privrednika sa područja koje obuhvata RPK Užice 1.decembra 2016.godine u Komori je održan seminar na temu: Organizacija proizvodnje, planiranje i upravljanje proizvodnjom i određivanje vremeskih normativa u proizvodnji. (...)

U RPK Užice održan Info dan Programi Evropske unije za mala i srednja preduzeća

sala

30. Novembar 2016.

U Regionalnoj privrednoj komori Užice u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Ministarstvom privrede Republike Srbije i Evropskom mrežom preduzetništva Srbije 29.11.2016.godine je održan Info dan na temu “Programi Evropske unije za mala i srednja preduzeća“. (...)

Uspešan nastup proizvođača sa regiona koji pokriva RPK Užice na Sajmu Etno hrane i pića 2016. godine

sajam

29. Novembar 2016.

Na ovogodišnjem sajmu koji ima međunarodni karakter predstavilo se oko 400 proizvođača sa više od 2000 različitih tradicionalnih prehrambenih proizvoda. Pored proizvođača hrane na sajmu su se predstavili i proizvođači opreme za čuvanje i pakovanje tradicionalnih proizvoda. (...)

Doneta Uredba o označavanju poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda nacionalnom oznakom višeg kvaliteta “srpski kvalitet”

kvalitet

18. Novembar 2016.

U "Službenom glasniku RS" broj 90, od 4. novembra 2016. godine, objavljena je Uredba o označavanju poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda nacionalnom oznakom višeg kvaliteta “srpski kvalitet”. (...)

2017 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage