Vesti

Održana konstitutivna sednica Sekcije za računovodstvene poslove

27. Jun 2018.

Konstitutivna sednica Sekcije za računovodstvene poslove PKS RPK Zlatiborskog upravnog okruga održana je 26. juna 2018. godine u prostorijama RPK u Užicu. (...)

Održana tematska sednica Parlamenta privrednika

sastanak

20. Jun 2018.

Na tematskom sastanku Parlamenta privrednika u proširenom sastavu PKS – RPK Zlatiborskog upravnog okruga, održanom 19. juna 2018. godine u Užicu, privrednici su izneli da su zadovoljni podrškom institucija, ali da je potrebno dodatno pojednostavljenje procedura i brže odlučivanje. (...)

Info dan o MBA programu

14. Maj 2018.

Privredna komora Srbije i Poslovna akademija Privredne komore Srbije su nedavno uspostavili saradnju sa MODUL Univerzitetom iz Beča na sprovođenju MBA programa posebno dizajniranog za zaposlene koji žele da unaprede svoja znanja i napreduju u karijeri. (...)

Održana konstitutivna sednica Sekcije tekstila u Komori

tekstil

30. April 2018.

Konstitutivna sednica Sekcije tekstila koja je deo Udruženju za industriju tekstila, odeće, kože i obuće PKS održana je u RPK Užice 25.04.2018. (...)

Održana sednica Sekcije drvoprerađivača

sekcija

19. April 2018.

Sednica Sekcije drvoprerađivača, koja je deo Grupacije za primarnu preradu drveta PKS, održana je 18.04.2018. u RPK Zlatiborskog upravnog okruga u Užicu. Sastanku su prisustvovali privredenici koji se bave ovom delatnošću, Dragan Zeljić predsednik Grupacije, kao i Svetozar Poznanović I Zoran Berbatović iz Udruženaj za šumarstvo, preradu drveta, proizvodnju nameštaja i papira PKS. (...)

2018 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage