Vesti

Usvojen Zakon o pretvaranju prava korišćenja u pravo svojine na građevinskom zemljištu uz naknadu

30. Jul 2015.

Nakon sprovedene javne rasprave na sednici održanoj 16.07.2015. godine Skupština Srbije je usvojila Zakon o pretvaranju prava korišćenja u pravo svojine na građevinskom zemljištu (...)

Inicijativa za uređenje drumskog saobraćaja u okviru Projekta "Podrinje"

27. Jul 2015.

Nakon održane konstitutivne sednice Saveta korisnika i Radne grupe Projekta “Podrinje”, članovi Saveta korisnika sa ovog područja su na inicijativu, regionalnih privrednih komora Sremske Mitrovice, Valjeva i Užica, zainteresovanih gradova, opština i okruga i predstavnika nadležnih institucija sistema održali zajednički sastanak 24.07.2015. godine u Kosjeriću. (...)

Revizija lokalnog plana upravljanja otpadom

otpad

24. Jul 2015.

Odeljenje za zaštitu životne sredine i održivi razvoj Grada Užica u cilju izrade revizije lokalnog plana upravljanja otpadom, 22. i 23. jula organizovalo je radionicu na temu: “Primarna selekcija otpada u Užicu“. Cilj održavanja radionice je da se definišu ključni uslovi izvodljivosti i održivosti sistema za primarnu selekciju otpada u Gradu. (...)

Medjunarodna priznanja Užičkim privrednicima

nagradjeni

21. Jul 2015.

Direkcija agencije za izbor najmenadžera BIH, jugoistočne i srednje Evrope dodelila je generalnom direktoru Impol Sevala Ninku Tešiću prestižno priznanje - Najmenadžer decenije, a u kategoriji najmenadžer i najkompanija godine priznanje je dodeljeno generalnom direktoru Prvog partizana Dobrosavu Andriću. (...)

Proces pregovora sa EU

integeu

10. Jul 2015.

Uputstvo uz Izveštaj Stručnog tima PK Srbije
o praćenju procesa pregovora sa EU (...)

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage