Vesti

Uredba o utvrđivanju Programa implementacije Regionalnog prostornog plana za područje Zlatiborskog i Moravičkog upravnog okruga od 2015. do 2020. godi

okrug

29. Decembar 2015.

Značajan strateški dokument za Zlatiborski i Moravički upravni okrug, privredu i stanovništvo sa ovih područja je Uredba o utvrđivanju Programa implementacije Regionalnog prostornog plana za područje Zlatiborskog i Moravičkog upravnog okruga za period od 2015. do 2020. godine, koja je objavljena u Službenom glasniku broj 92 od 06. novembra 2015. godine. (...)

Izmenjen Zakon o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju

23. Decembar 2015.

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine donelo je nov Zakon o izmenama i dopunama Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju (...)

Izmene Zakona o komunalnim delatnostima u javnoj raspravi

javna rasprava

11. Decembar 2015.

U Privrednoj komori Srbije, 9. decembra 2015. godine uz prisustvo predstavnika Ministarstva gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, predstavnika institucija sistema i brojnih privrednika održana je javna rasprava o Zakonu o izmenana i dopunama Zakona o komunalnim delatnostima. (...)

Uspešan nastup proizvođača sa užičkog regiona na Sajmu etno hrane i pića

sajam

01. Decembar 2015.

Regionalna privredna komora Užice je i ove godine organizovala zahjednički nastup proizvođača tradicionalnih prehrambenih proizvoda na X sajmu etno hrane i pića 2015. godine koji je održan od 25-28. novembra u hali 3 Beogradskog sajma. (...)

Odrzana prezentacija Primena novih zakonskih rešena o PDV-u

salapdv

30. Novembar 2015.

U saradnji sa Ministarstvom finansija – Poreskom upravom, u Regionalnoj privrednoj komori Užice, u petak 27. novembra 2015. godine, održana je prezentacija o primeni novih zakonskih rešenja o PDV-u. Tema ove prezentacije bile su izmene i dopune Zakona o PDV-u, kao i novi pravilnici kojima je bliže uređena primena pojediih odredaba ovog zakona. (...)

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage