Vesti

Održan novi sastanak tima za reviziju lokalnog plana upravljanja otpadom

03. Avgust 2015.

U maloj sali Grada Užica, 31. jula sa početkom u 10 časova, održan je novi sastanak tima za reviziju lokalnog plana upravljanja otpadom (...)

Dopunjen i izmenjen pravilnik o korišćenju podsticaja za organsku proizvodnju

03. Avgust 2015.

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine donelo pravilnik o izmenama i dopunama pravilnika o korišćenju podsticaja za organsku proizvodnju (...)

Usvojen Zakon o pretvaranju prava korišćenja u pravo svojine na građevinskom zemljištu uz naknadu

30. Jul 2015.

Nakon sprovedene javne rasprave na sednici održanoj 16.07.2015. godine Skupština Srbije je usvojila Zakon o pretvaranju prava korišćenja u pravo svojine na građevinskom zemljištu (...)

Inicijativa za uređenje drumskog saobraćaja u okviru Projekta "Podrinje"

27. Jul 2015.

Nakon održane konstitutivne sednice Saveta korisnika i Radne grupe Projekta “Podrinje”, članovi Saveta korisnika sa ovog područja su na inicijativu, regionalnih privrednih komora Sremske Mitrovice, Valjeva i Užica, zainteresovanih gradova, opština i okruga i predstavnika nadležnih institucija sistema održali zajednički sastanak 24.07.2015. godine u Kosjeriću. (...)

Revizija lokalnog plana upravljanja otpadom

otpad

24. Jul 2015.

Odeljenje za zaštitu životne sredine i održivi razvoj Grada Užica u cilju izrade revizije lokalnog plana upravljanja otpadom, 22. i 23. jula organizovalo je radionicu na temu: “Primarna selekcija otpada u Užicu“. Cilj održavanja radionice je da se definišu ključni uslovi izvodljivosti i održivosti sistema za primarnu selekciju otpada u Gradu. (...)

2017 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage