Vesti

Unapređenje kadrova u turizmu

kadrovi

31. Oktobar 2018.

Privredna komora Srbije Regionalna privredna komora Zlatiborskog upravnog okruga u saradnji sa Elitnom italijanskom akademijom organizovala je prezentaciju HO.RE.CA. programa,odnosno,kako razvijati ljudske resurse kao faktor napredovanja kompanija u turizmu. Ovo je bila prilika da se prezentuju najnovije tehnologije i metodologije u radu sa zaposlenima,koje su neophodne u svim privrednim oblastima,a posebno u ugostiteljstvu u kojem je sve manje kadrova,pre svega,kvalitetnih. (...)

Obnova licenci za posrednike/zastupnike u osiguranju

osiguranje

31. Oktobar 2018.

Pozivamo sve zainteresovane koji do sada nisu ostvarili predviđeni broj časova za obnovu licence za ovlašćenog zastupnika/posrednika u osiguranju, u skladu sa Odlukom o izmenama i dopunama Odluke o sticanju zvanja u usavršavanju ovlašćenih posrednika i ovlašćenih zastupnika u osiguranju („Službeni glasnik RS”, br. 11/2017), da se prijave u PKS-RPK Užice kako bi formirali grupu za još jednu obuku. (...)

Sastanak Parlamenta privrednika na temu -Kako održati vitalnost kompanije i konsolidovati poslovanje održan u Užicu

parlament

05. Oktobar 2018.

Na kraju 2017. godine od ukupno oko 15.000 privrednih subjekata u Zlatiborkom okrugu, njih 60 bilo je u stečajnom postupku, a oko 300 u postupku likvidacije. Podaci govore i da oko 40 privrednih subjekata pokazuje prve znake oslabljene vitalnosti, pa je to bio razlog više da se u Regionalnoj privrednoj komori 3.10.2018.godine održi sastanak Parlamenta privrednika na temu Kako održati vitalnost kompanije i konsolidovati poslovanje. (...)

Održana druga sednica sekcije za računovodstvene poslove RPK Užice

sekcija

05. Oktobar 2018.

Druga sednica Sekcije za računovodstvene poslove PKS - RPK Užice održana je 2.oktobra 2018.godine u prisustvu velikog broja predstavnika ove delatnosti. (...)

Obuka -Životna osiguranja u digitalnom dobu

05. Septembar 2018.

Obuka za kontinuirano usavršavanje ovlašćenih zastupnika i posrednika u osiguranju na temu- Životna osiguranja u digitalnom dobu održana je u PKS-RPK Užice 29.septembra 2018.godine. (...)

2018 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage