Vesti

U Regionalnoj privrednoj komori Užice održan seminar na temu: Organizacija proizvodnje, planiranje i upravljanje proizvodnjom

edukacija

06. Decembar 2016.

Na inicijativu većeg broja privrednika sa područja koje obuhvata RPK Užice 1.decembra 2016.godine u Komori je održan seminar na temu: Organizacija proizvodnje, planiranje i upravljanje proizvodnjom i određivanje vremeskih normativa u proizvodnji. (...)

U RPK Užice održan Info dan Programi Evropske unije za mala i srednja preduzeća

sala

30. Novembar 2016.

U Regionalnoj privrednoj komori Užice u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Ministarstvom privrede Republike Srbije i Evropskom mrežom preduzetništva Srbije 29.11.2016.godine je održan Info dan na temu “Programi Evropske unije za mala i srednja preduzeća“. (...)

Doneta Uredba o označavanju poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda nacionalnom oznakom višeg kvaliteta “srpski kvalitet”

kvalitet

18. Novembar 2016.

U "Službenom glasniku RS" broj 90, od 4. novembra 2016. godine, objavljena je Uredba o označavanju poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda nacionalnom oznakom višeg kvaliteta “srpski kvalitet”. (...)

RPK Užice dobila priznanje Srpske asocijacije menadžera

zahvalnica

17. Novembar 2016.

Regionalnoj privrednoj komori Užice je na prigodnoj svečanosti 16.11.2016. godine uručeno priznanje Srpske asocijacije menadžera za poseban doprinos u podsticanju preduzetništva u oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije. (...)

Uredba o gradjevinskim proizvodima do kraja godine

enteco

16. Novembar 2016.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture (MGSI) formiralo je Radnu grupu za izradu Predloga Uredbe o građevinskim proizvodima u skladu sa odredbama Uredbe EU - Sonstruction products Regulation (CPR).U organizaciji Ministarstva gradjevinarstva, saobraćaja i infrastructure i Privredne komore Srbije prema utvrdjenom programu realizovaće se nekoliko prezentacija i javnih rasprava predloženog Nacrta uredbe. (...)

2019 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage