Vesti

Prezentacija i javna raspravana uredbe o građevinskim proizvodima

gradjevinski

04. Novembar 2016.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture (MGSI) formiralo je Radnu grupu za izradu Predloga Uredbe o građevinskim proizvodima u skladu sa odredbama Uredbe EU - Sonstruction products Regulation (CPR).U organizaciji Ministarstva gradjevinarstva, saobraćaja i infrastructure i Privredne komore Srbije prema utvrdjenom programu realizovaće se nekoliko prezentacija i javnih raspravea predloženog Nacrta uredbe. (...)

U Regionalnoj privrednoj komori u Užicu održana obuka za razvoj start up kompanija u sektoru organske proizvodnje

radionica

02. Novembar 2016.

U saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Nacionalnom asocijacijom za razvoj organske poljoprivrede-Serbia Organica, pod pokroviteljstvom Nemačke vladine organizacije za medjunarodnu saradnju –GIZ-a u Regionalnoj privrednoj komori Užice je uspešno održana šestodnevna obuka na temu “Razvoj start up kompanija u uslužnoj delatnosti u sektoru organske proizvodnje“. (...)

Regionalna privredna komora Užice potpisala Ugovor o pripajanju Privrednoj komori Srbije

svi

28. Oktobar 2016.

U skladu sa novim Zakonom o privrednim komorama(Sl.glasnik RS broj 112 od 30.12.2015.godine) Regionalna privredna komora Užice je 28.10. 2016.godine u Beogradu potpisala Ugovor o pripajanju Privrednoj komori Srbije. (...)

Proširena sednica Grupacije za proizvodnju, preradu i promet voća i povrća, šumskih plodova i voćnog sadnog materijala

predavac

28. Oktobar 2016.

Udruženje za biljnu proizvodnju Privredne komore Srbije i Odbor za poljoprivredu, prehrambenu industriju, šumarstvo i preradu drveta Regionalne privredne komore Užice, organizovali su 28.oktobra 2016.godine proširenu sednicu Grupacije za proizvodnju, preradu i promet voća i povrća, šumskih plodova i voćnog sadnog materijala. (...)

Za članice komorskog sistema lakše do CE znaka

ceznak

27. Oktobar 2016.

Radi lakšeg uvođenja i primene CE znaka za članice komorskog sistema na portalu Privredne komore srbije ( http://www.pks.rs/CEznak.aspx ) dostupna je nova usluga On – line CE znak upitnik. (...)

2018 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage