Vesti

U Komori održan Regionalni međusektorski skup na temu socijalnog stanovanja

stanovi

22. Jun 2016.

Užički centar za ljudska prava i demokratiju i Grad Užice u velikoj sali Regionalne privredne komore Užice su 21. juna 2016. godine održali regionalni međusektorski skup posvećen razmeni iskustava opština-gradova na temu socijalnog stanovanja.Ovaj skup je bio završna aktivnost projekta „Održivi razvoj socijalnog stanovanja u gradu Užicu“ koji partnerski realizuju Grad Užice i Užički centar za ljudska prava i demokratiju u okviru Programa „Lokalne inicijative za povećanje socijalne uključenosti i smanjenje siromaštva“. (...)

Nemački investicioni fond Foundcenter Investment Beograd raspisao konkurs za najbolju poslovnu ideju

fond

22. Jun 2016.

Nemački investicioni fond "Foundcenter Investment" raspisao je konkurs za najbolju poslovnu ideju koja će biti izabrana na konkursu Catch Pitch Challenge.Krajnji rok za prijavu na konkurs je do 1. jula 2016. godine. (...)

Gradjevinski otpad u funkciji bržeg privrednog razvoja

otpad

16. Jun 2016.

U Privrednoj komori Srbije, 14. juna 2016. održan je Okrugli sto „Nova industrijalizacija Srbije - skriveni resurs u otpadu građevinskog materijala“.
U radu okruglog stola, učestvovali su predstavnici oba ministarsva (Ministarstva gradjevinarstva, saobraćaja i infrasrukture, Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine) eksperti i naučni radnici, predstavnici vise struka, asocijacija, lokalnih samoprava, okruga, komora i brojni privrednici iz vise oblasti poslovanja. (...)

Upućen poziv Ministarstva za prijavljivanje Veterinarskoj službi bolest kvrgave kože kod goveda

krave

14. Jun 2016.

Zbog pojave virusne zarazne bolesti nodularnog dermatitis ili kvrgave kože, koja napada isključivo goveda u opštinama Bujanovac i Bosilegrad Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine proglasilo je epidemiju, a ceo Pčinjski okrug ugroženim područjem. Zbog toga na celoj toj teriotoriji zabranjena je prodaja, transport i kretanje stoke. (...)

Analiza stavova i navika domaćih turista u 2015. godini

zlatibor

14. Jun 2016.

Prema pokazateljima koji su dati u upravo objavljenoj prezentaciji Turističke organizacije Srbije za period od 25. januara 2016. do 18. marta 2016. godine, Turistička organizacija Srbije i agencija ProPozitiv su sprovele istraživanje o stavovima i navikama domaćih turista u 2015. godini. (...)

2017 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage