Vesti

Karavan omladinskog preduzetništva posetio je Prijepolje

skup

08. Septembar 2016.

„Karavan omladinskog preduzetništva – Privredni forum mladih 2016“ održan je 06. septembra 2016. godine u Domu kulture u Prijepolju. Karavan je organizovan u saradnji Privredne komore Srbije, Regionalne privredne komore Užice i Privrednog foruma mladih, a uz podršku Ministarstva privrede Republike Srbije i Razvojne agencije Srbije. (...)

Informacija o novim elektronskim uslugama PKSrbije

digitalizacija

07. Septembar 2016.

Ubrzanje procesa digitalizacije PKS jeste strateško opredeljenje Privredne komore Srbije, a set novih 18 elektronskih usluga, pojednostaviće i pojeftiniti poslovanje privrednicima.Novi portal usluge.pks.rs omogućava da se uštede vreme i novac koji su bili potrebni u prethodnim procedurama nabavke dokumenata. (...)

Podrška razvoju organske poljoprivrede u Regionalnoj privrednoj komori Užice

skup

31. Avgust 2016.

Regionalna privredna komora Užice u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Nemačkom organizacijim za međunarodnu saradnju (GIZ) organizovala je 30.08.2016. godine sastanak pod nazivom “Podrška razvoju organske poljoprivrede”. (...)

Nastup Regionalne privredne komore Užice na Međunarodnom sajmu INOCOOP 2016 u Zrenjaninu

sajam

30. Avgust 2016.

Regionalna privredna komora Užice organizovala je zajednički nastup svojih članica na Međunarodnom sajmu inovacija, kooperacija i preduzetništva INOCOOP 2016 u Zrenjaninu (...)

Podsticaji selu kroz podršku nepoljoprivrednim aktivnostima

selo

19. Avgust 2016.

U „Službenom glasniku RS“ broj 67, od 5.avgusta 2016.godine objavljen je Pravilnik o podsticajima za unapređenje ekonomskih aktivnosti na selu kroz podršku nepoljoprivrednim aktivnostima. (...)

2017 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage