Vesti

Usvojene izmene i dopune Zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju

povrce

28. Decembar 2016.

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine donelo je novi Zakon o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju. Novi Zakon objavljen je u "Službenom glasniku RS", broj 101/16 od 16. decembra 2016. godine. (...)

Zajednička sednica Skupštine, Upravnog odbora i Nadzornog odbora

slka1

22. Decembar 2016.

Zajednička sednica Skupštine, Upravnog odbora i Nadzornog odbora RPK Užice održana je 21.decembra 2016.godine u Regionalnoj privrednioj komori u Užicu uz prisustvo velikog broja privrednika članova ovih organa. (...)

Centralni registr obaveznog socijalnog osiguranja

20. Decembar 2016.

15. decembra 2016. godine u Regionalnoj privrednoj komori Užice, je održana obuka za praktičan rad na portalu Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja. Radionici je prisustvovalo 36 privrednika a predavač je bio Nemanja Milenković, savetnik direktora centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja. . U anketnim listovima koje su popunili prisutni, predavač, sadržaj edukacije i organizacija su ocenjeni najboljim ocenama (...)

U Užicu održana Konstitutivna Sednica Grupacije proizvođača svežeg i zamrznutog voća i povrća Privredne komore Srbije

sala

12. Decembar 2016.

U Regionalnoj privrednoj komori Užice danas 12. decembra 2016. godine je održana konstitutivna Sednica Grupacije proizvođača svežeg i zamrznutog voća i povrća PK Srbije u saradnji Udruženja za biljnu proizvodnju Privredne komore Srbije i Odbora za poljoprivredu, prehrambenu industriju, šumarstvo i preradu drveta Regionalne privredne komore Užice. (...)

U Privrednoj komori Srbije održan stručni skup na temu “Značaj javnih nabavki u kreiranju poslovnog ambijenta“

09. Decembar 2016.

U Privrednoj komori Srbije u saradnji sa Upravom za javne nabavke, Komisijom za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki i Komisijom za zaštitu konkurencije, 07.decembra 2016. godine održan je stručni skup na temu “Značaj javnih nabavki u kreiranju poslovnog ambijenta“. (...)

2018 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage