Vesti

U Užicu održana Konstitutivna Sednica Grupacije proizvođača svežeg i zamrznutog voća i povrća Privredne komore Srbije

sala

12. Decembar 2016.

U Regionalnoj privrednoj komori Užice danas 12. decembra 2016. godine je održana konstitutivna Sednica Grupacije proizvođača svežeg i zamrznutog voća i povrća PK Srbije u saradnji Udruženja za biljnu proizvodnju Privredne komore Srbije i Odbora za poljoprivredu, prehrambenu industriju, šumarstvo i preradu drveta Regionalne privredne komore Užice. (...)

U Privrednoj komori Srbije održan stručni skup na temu “Značaj javnih nabavki u kreiranju poslovnog ambijenta“

09. Decembar 2016.

U Privrednoj komori Srbije u saradnji sa Upravom za javne nabavke, Komisijom za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki i Komisijom za zaštitu konkurencije, 07.decembra 2016. godine održan je stručni skup na temu “Značaj javnih nabavki u kreiranju poslovnog ambijenta“. (...)

Obuka za praktičan rad na Portalu Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja

08. Decembar 2016.

Regionalna privredna komora Užice u saradnji sa Centralnim registrom obaveznog socijalnog osigiuranja, organizuje radionicu-obuku za praktičan rad na Portalu Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja koja će se održati 15.decembra 2016. godine u 11 časova u sali RPK Užice . Cilj radionice je da sistematizuje znanja i veštine potrebne za efikasan rad na ovom portalu. (...)

U Regionalnoj privrednoj komori Užice održan seminar na temu: Organizacija proizvodnje, planiranje i upravljanje proizvodnjom

edukacija

06. Decembar 2016.

Na inicijativu većeg broja privrednika sa područja koje obuhvata RPK Užice 1.decembra 2016.godine u Komori je održan seminar na temu: Organizacija proizvodnje, planiranje i upravljanje proizvodnjom i određivanje vremeskih normativa u proizvodnji. (...)

U RPK Užice održan Info dan Programi Evropske unije za mala i srednja preduzeća

sala

30. Novembar 2016.

U Regionalnoj privrednoj komori Užice u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Ministarstvom privrede Republike Srbije i Evropskom mrežom preduzetništva Srbije 29.11.2016.godine je održan Info dan na temu “Programi Evropske unije za mala i srednja preduzeća“. (...)

2018 Copyright by Regionalna privredna komora Užice. All rights reserved.
Member of Uzice.Net. Production: DataVoyage